Even voorstellen

Wij zijn Peter en Liesbeth van Oosterom en met onze kinderen wonen we sinds 2003 op deze boerderij. In 2009 zijn we begonnen met het bieden van dagbesteding aan ouderen met een zorgvraag.

We zijn de 6e generatie Van Oosterom die het bedrijf voortzetten. Daar beleven we erg veel plezier aan en willen anderen ook de kans geven om van deze mooie plek te genieten.

We hebben een christelijke levensovertuiging. Dat houdt in dat we willen leven tot eer van God en dat we de bijbel als leidraad in ons leven hebben. Het is geen vereiste dat onze bezoekers en hun familie dit ook zo beleven, maar wij vragen wel hun respect hiervoor.

Ons doel

Ons doel is om zinvolle dagbesteding te bieden aan ouderen met dementie. Wij zijn er ook voor ouderen die dagbesteding nodig hebben om in verbinding te blijven met anderen en een ritme in hun dag te houden. De boerderij en alles wat daarbij hoort brengt vaak herinneringen naar boven. Daar spelen we tijdens de activiteiten en gesprekken op in en vragen de mensen naar hun ervaringen. Het buiten in beweging zijn is goed voor de lichamelijke conditie en prikkelt alle zintuigen.

Om op kleinschalige wijze op deze manier de dag door te brengen wordt door onze deelnemers als heel prettig ervaren. We kunnen 12 deelnemers tegelijk ontvangen. We willen hen met respect en in alle waardigheid van de dag laten genieten. Onze dag is geslaagd als de deelnemers het naar hun zin hebben gehad en de familieleden thuis daardoor ontlast worden.

06 10 55 91 87